Het is zo 23 apr 2017, 14:46
sponsor
Aquaflora - Sponsor

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]





Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 31 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: zo 07 okt 2012, 21:46 
Offline
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker
   Profiel

Geregistreerd op: do 17 jan 2008, 22:35
Berichten: 4243
Woonplaats: Limburg
Momenteel zitten er een paar foutjes op het forum waardoor er mensen zijn die geen berichtten meer kunnen posten.
Dragonwish van Aquawish heeft aangeboden hier naar te kijken.
Hij zal er alles aan doen zodat de fouten binnen de kortste tijd worden opgelost.
Onze excuses voor het ongemak.

Het Miroshaki Team

_________________
Openingstijden van Miroshaki's showroom:
Wekelijks vrijdag tot en met zondag van 13:00 uur tot 18:00 uur
Komt u van ver, neem dan even contact met ons op:
(06) 38 37 87 83
Vanuit buitenland:
+31 6 38 37 87 83
Ook geopend op afspraak.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: ma 08 okt 2012, 09:48 
Offline
Leerling
Avatar gebruiker
 Profiel

Geregistreerd op: di 27 maart 2012, 20:02
Berichten: 889
Ik ben net bezig geweest met op allerlei soorten manieren een bericht te posten.
Elke keer lukte het niet (terwijl het 10 min ervoor wel lukte)
Wat ik gedaan heb is elke keer iets van het bericht weglaten om te kijken of het posten dan wel lukte.
smileys weglaten maakte niets uit.
image weglaten maakte niet uit.

wat WEL uitmaakte was GEEN ENTERS gebruiken.....

Misschien dat dit helpt bij het verhelpen van het probleem.
(op crappy Internet Explorer trouwens)

_________________
Amano a la Dutchy


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: ma 08 okt 2012, 10:16 
Offline
Beginner
Avatar gebruiker
   Profiel

Geregistreerd op: vr 27 mei 2011, 16:40
Berichten: 193
Woonplaats: Zoersel (Belgiƫ)
Ik heb tot nu toe geen enkel probleem ondervonden.

Ook niet met enteren trouwens :P

_________________
"organic dynamics"|"nature evolution"|"little rocks"

Groetjes, Mats


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: ma 08 okt 2012, 11:26 
Offline
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker
   Profiel

Geregistreerd op: do 17 jan 2008, 22:35
Berichten: 4243
Woonplaats: Limburg
Ik gelukkig ook niet Mats.
Maar ik hoop dat DragonWish het probleem kan achterhalen.
Beide bedankt voor het meedenken.... ;)

_________________
Openingstijden van Miroshaki's showroom:
Wekelijks vrijdag tot en met zondag van 13:00 uur tot 18:00 uur
Komt u van ver, neem dan even contact met ons op:
(06) 38 37 87 83
Vanuit buitenland:
+31 6 38 37 87 83
Ook geopend op afspraak.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: di 09 okt 2012, 11:07 
Offline
Leerling
Avatar gebruiker
 Profiel

Geregistreerd op: di 27 maart 2012, 20:02
Berichten: 889
Hier nog eens wat extra info. Hopelijk helpt het bij het oplossen van het probleem want ik heb al 3 keer een bericht opnieuw moeten typen.

Deze keer maakten de Enters niets uit. Ik kon wel 1 regel tekst posten maar zodra het meer werd kreeg ik deze foutmelding:

Citaat:
Fout tijdens ophalen URL
De URL "http://www.miroshaki.nl/forum/index.php?mode=reply&f=263&sid=468a7065c3f565c7007f2550e0f22ccc&rb_v=posting&t=2466" kon niet opgehaald worden, omdat er een fout is opgetreden.
Reden: Er trad een fout op tijdens de communicatie met de webserver op internet: ""
De webserver is mogelijk niet beschikbaar, te druk of er heeft zich een ander probleem op de server voorgedaan. Probeert u het later nog eens.


Dit gebeurde nadat ik al meerdere berichten wel met succes had gepost.
Overigens... als de error er in zit kan ik het eindeloos blijven proberen maar hij blijft erin hangen. Als ik dan naar een ander topic ga en daar reageer doet hij het wel. STRANGE! :?


Ik moet er wel bij zeggen dat ik op IE explorer zit en op mijn werk. Dus alles gaat via een server of whatever.

_________________
Amano a la Dutchy


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: di 09 okt 2012, 11:49 
Offline
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker
   Profiel

Geregistreerd op: do 17 jan 2008, 22:35
Berichten: 4243
Woonplaats: Limburg
Bedankt Dutchy elke aanwijzing kan ons helpen met het vinden van het probleem. :d

_________________
Openingstijden van Miroshaki's showroom:
Wekelijks vrijdag tot en met zondag van 13:00 uur tot 18:00 uur
Komt u van ver, neem dan even contact met ons op:
(06) 38 37 87 83
Vanuit buitenland:
+31 6 38 37 87 83
Ook geopend op afspraak.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: do 11 okt 2012, 11:57 
Offline
Leerling
Avatar gebruiker
 Profiel

Geregistreerd op: di 27 maart 2012, 20:02
Berichten: 889
Ik heb weer iets ontdekt!

Ik kon weer geen bericht posten.
Ik had geen plaatjes of links.
Dit was het bericht!
1 zin kon weer wel dus nu wilde ik weten waar de grens lag. Ik ben dus de hele tijd een stukje weg gaan halen totdat ik bij het onderstaande rode woordje kwam. Dat was een woordje met een appelstrof !! (hoe schrijf je dat?)
Nadat ik het leesteken had verwijderd kon ik het hele bericht wel posten. Hetzelfde geld voor deze post.
Blijkbaar is het leesteken een van de of het probleem. :shock:
Dit keer zat ik op mijn eigen pc met Google Chrome. Dus IE en Chrome hebben dit probleem.

Citaat:
Oh jawel hoor! Eigenlijk helemaal niets mis mee. Ik vind het een mooie bodem en het heeft mijn PH goed gereguleerd. Niet normaal hoe constant die was voor zo n kleine bak.
Alleen werkt de PH/KH tabel niet meer he! Dat je dus niet je CO2 toevoer daarop gaat baseren want dan kan het fout gaan. Dit omdat de bodem de KH beinvloed. (zeg ik dat goed?)
Als de bodem na een half jaar tot een jaar zijn kracht kwijt is dan kan je altijd aanvullen met nieuwe.

In mijn tweede bak wilde ik het gewoon eens met iets anders proberen :)

_________________
Amano a la Dutchy


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: do 11 okt 2012, 12:57 
Offline
Groentje
 Profiel

Geregistreerd op: ma 21 mei 2012, 22:26
Berichten: 10
nou je het zegt.. toen ik in mijn onderwerp een apostrof had lukte het plaatsen ook niet! na weghalen daarvan wel.


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: do 11 okt 2012, 21:43 
Offline
Leerling
 Profiel

Geregistreerd op: ma 17 sep 2012, 12:14
Berichten: 638
poosje geleden hier ook al melding van gemaakt... tot nu toe geen last meer van gehad... is er toevallig iets gedaan waardoor het verholpen zou moeten zijn?


Omhoog
 

 Berichttitel: Re: Berichten posten ....... foutjes.
BerichtGeplaatst: do 11 okt 2012, 22:50 
Offline
Beginner
Avatar gebruiker
   Profiel

Geregistreerd op: vr 27 mei 2011, 16:40
Berichten: 193
Woonplaats: Zoersel (Belgiƫ)
Ik had het net ook voor de eerste keer voor, en idd ook met zo n afkappingsteken :f)

_________________
"organic dynamics"|"nature evolution"|"little rocks"

Groetjes, Mats


Omhoog
 

Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 31 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4  Volgende

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron